Podjetje On-Line, d. o. o., je bilo ustanovljeno leta 1992 in je specializirano za izdelovanje oblačil za preživljanje prostega časa v naravi.

Naše vodilo je ponuditi uporabniku najboljše in zato za izdelke uporabljamo materiale najkakovostnejših svetovnih proizvajalcev, kot sta švicarski Schoeller in ameriška Malden Mills in Primaloft.
Pri razvoju in testiranju oblačil tesno sodelujemo z ljudmi, ki veliko časa preživijo zunaj, in predvsem s tistimi, za katere je gibanje način življenja – ker so naša oblačila udobna in iz kakovostnih materialov, jih pri svojem delu uporabljajo alpinisti, gorski reševalci, gasilci, kinologi, reševalci NMP in pa seveda množica rekreativnih športnikov.
Posebno pozornost namenjamo testiranju med razvojem novih proizvodov, saj skušamo s preizkusi, ki jih izvajajo specialisti na svojih področjih, pridobiti kar največ podatkov o obnašanju novega izdelka tudi v najzahtevnejših pogojih.Šele, ko rezultati dosežejo visoke kvalitetne standarde, ki smo jih vzpostavili v preteklosti, je izdelek pripravljen za proizvodnjo in prodajo.